Lottózókról

2012.10.16 21:02

Jelenleg hazánkban több mint 4400 értékesítőhelyen van lehetőségünk megvásárolni a Szerencsejáték Zrt. lottózással kapcsolatos termékeit, a már régóta sikeres ötöslottót, a hatoslottót, és a Skandináv lottó néven elhíresült 2x7 találatot alkalmazó lottót, valamit természetesen ezeken a helyeken a többféle kaparós sorsjegy is elérhető.

 

Ezek közül az értékesítőhelyek közül sok a Szerencsejáték Zrt. tulajdonában van, de sok hely szerződéses partner, úgymint hírlapüzletek, benzinkutak, postahivatalok és egyéb más partnerek.

 

Röviden ennyit a lottózókról. Egy példával világítsuk meg a lottózás folyamatát. Tehát betérve egy lottózóba, kitöltjük mondjuk egy ötöslottó szelvényt, természetesen SMS-ben és interneten is megtehetjük ugyanezt. A kitöltés során 90 számból kell kiválasztanunk 5-öt, ezután eldönthetjük, hogy a Jokerrel is játszunk-e.

Miután kifizettük a szükséges összeget, már csak a szombat esti sorsolást kell kivárnunk, és kiderül, nyertünk-e és ha igen, mennyit. Nyereményeket az ötös lottón két vagy több szám eltalálása után lehet felvenni.